Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ : E-SHOP VS Φυσικών Σημείων Πώλησης by Pelatis


Η αγορά των on line φαρμακείων σημειώνει κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 75 εκατομμύρια ευρώ, με τα συμπληρώματα διατροφής και τα καλλυντικά να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η ταυτότητα εκείνων που στήνουν επιχειρήσεις επιδιώκοντας την αύξηση του τζίρου με το οποιοδήποτε κόστος; Το σίγουρο είναι ότι από πίσω δε κρύβονται πολυεθνικές ούτε επιχειρηματίες άλλου κλάδου, διότι στην πλειοψηφία τους τα e-shop ανήκουν σε φαρμακοποιούς- επιστήμονες του ιδίου κλάδου.

Σίγουρα οι τιμές και οι προσφορές παίζουν έναν σημαντικό ρόλο γιατί ήταν μέχρι τώρα το κύριο εργαλείο προώθησης. Όμως, αρχίζει και εμφανίζεται σταδιακά μια σχετική ωριμότητα των online αγοραστών, οι οποίοι δίνουν σημασία στην παράδοση, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, ευκολία εύρεσης προϊόντων και στην σωστή πληροφόρηση. Αυτοί οι σημαντικοί παράγοντες αρχίζουν να προδιαγράφουν τις βέλτιστες πρακτικές που αναδεικνύονται σταδιακά από τα επιτυχημένα online φαρμακεία και θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στο μέλλον.

Δείτε  ΕΔΩ τα δημοφιλέστερα on line φαρμακεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: