Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τέρμα στην διαφθορά www.teleiakaipavla.gr


Αφιερώστε 25 λεπτά για να δειτε την πορεία ενος άξιου τεχνοκράτη
που βρέθηκε στα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού.
2 χρονια ατελιώτης δουλειάς κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω κάνοντας
τα αυτονόητα έκανε απλά την δουλεία του.
Μετά απο 2 περίπου χρόνια ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ γιατι διαπίστωσε οτι κυνηγούσε μάγισσες
και οτι το τέρας της διαθφοράς ειναι ανίκητο.

Ο λόγος για τον Διομήδη Σπιννέλη τον πρώην γγ πληροφοριακών συστημάτων.

«Ο κ. Σπινέλλης, ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στα ηλεκτρονικά συστήματα συγκέντρωσης και διασταύρωσης στοιχείων, είχε φτάσει στα όριά του με την άρνηση των αρμοδίων υπηρεσιών να προχωρήσουν στην επιβολή προστίμων. Αυτό που τον εξόργιζε ήταν ότι ακόμη και στις περιπτώσεις που γίνονται έλεγχοι και διασταυρώσεις και εντοπίζονται φορολογικές παραβάσεις, τα πρόστιμα δεν εισπράττονται ή, ακόμη χειρότερα, ακυρώνονται με διάφορα προσχήματα. 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) είχε επεξεργαστεί όλα τα στοιχεία από τα οποία προέκυπταν οι παραβάσεις και είχε εντοπίσει τους παραβάτες. Ωστόσο, η πολιτική ηγεσία αποφάσισε στα τέλη του Αυγούστου, να μην επιβάλει κυρώσεις και να βάλει στον «πάγο» κάθε απόφαση επιβολής προστίμων για παραβάσεις που αφορούν περιστατικά που υποβλήθηκαν εκπρόθεσμα από τους πρατηριούχους για την 
επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης. Και όλα αυτά, όταν οι περιφερειακές διευθύνσεις του ΣΔΟΕ είχαν εντοπίσει μεγάλο αριθμό παραβάσεων στα πρατήρια που διέθεταν στους καταναλωτές πετρέλαιο θέρμανσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός αυτό αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους λόγους της παραίτησης του επικεφαλής της ΓΓΠΣ, κ. Διομήδη Σπινέλλη.
» 



Αν δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε για όλο το video δειτε απο το 17:00 και μετά.

Αξίζει να διαδωσουμε αυτη την προσπάθεια .... Μην περιμένετε απο τους πολιτικούς να
κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο εμεις θα αλλάξουμε τα πράγματα ...πιστέψτε το .
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ..... ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: