Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Οι Beatles για την Νέα γενιά .... (By Pelatis)


 Τα παιδιά που παρακολουθούν την τηλεοπτική σειρά Beat_Bugs στο NETFLIX θα είναι η τρίτη γενιά ακροατών των Beatles. Μετά τους boomers που μεγάλωσε ακούγοντας την μπάντα στη δεκαετία του 60 και 70, μετά την γενιά των Generation X-ers που θυμούνται την ακρόαση των τραγουδιών σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, σε remastered εκδόσεις, και σε ταινίες όπως το 2007 Across the Universe ήρθε η σειρά της νέας γενιάς !!
 Tο μουσικό θέμα της σειράς το γνωστό τραγούδι ( "All You Need Is Love") και διάφορα μουσικά βίντεο έχουν ήδη κυκλοφορήσει από την Apple Music.Τα τραγούδια είναι επίσης διαθέσιμα από την γνωστή μουσική μουσική πλατφόρμα Spotify.
 Γονείς, ανακαλύψτε μαζί με τα παιδιά σας τα τραγούδια των betales διασκευασμένα από γνωστούς καλλιτέχνες όπως James Corden, Pink, Robbie Williams, Sia,Eddie Vedder, Chris Cornell,Rod Stewart κ.α.























1 σχόλιο:

Lily είπε...

Your article is extraordinarily smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a replacement app how to install spotify premium apk on android in morocco
you'll check.Thanks for wonderful diary.