Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Στον παιδότοπο "ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ" επιτρέπουν το κάπνισμα !!!!

Κύριοι καλημέρα σας.

Θα ήθελα να καταγγείλω το Παιδότοπο "ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ" (Π. Ραλλη 232, Πλ.Δαβάκη [Περιβολάκι], Νικαια , τηλ.2104969069) στον οποίο η νομοθεσία περί απαγόρευσης καπνίσματος σε παιδότοπους δεν ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο 19/01/2008 ήμασταν καλεσμένοι σε ένα πάρτυ, στη prive αιθουσα (2ος όροφος) και κατά τη διάρκεια του παρτυ με έκπληξη παρατήρησα να βγάζουν τασάκια και να επιτρέπουν το κάπνισμα στο χώρο του παιδότοπου.

Στη παρατήρηση μου ότι η νομοθεσία απαγορεύει στους παιδότοπους το κάπνισμα η απάντηση που μου έδωσε η υπεύθυνη ήταν, ότι τότε θα ήταν μία μη επικερδής επιχείρηση. Οταν της είπα ότι προτεραιότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν τα παιδιά και ότι θα πρέπει να είναι πιο ευαίσθητη εφ'όσον ασχολείται με τα παιδικά χαμόγελα, δεν έλαβα καμμία απάντηση.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι είχα μαζί μου ένα μωράκι μόλις 10μηνών το οποίο ασφυκτιούσε καθ'όλη τη διάρκεια λόγο της βαρειάς ατμόσφαιρας και γι'αυτό κάθε λίγο σηκωνόμουνα και άφηνα τη πόρτα εισόδου λίγο ανοικτή καθώς ο υπαρκτός εξαερισμός δεν ήταν ικανός να διατηρεί την ατμόσφαιρα καθαρή.

Δεν είναι πλεονασμός να σας πω ότι όταν επιστρέψαμε σπίτι μας τα ρουχα παραμείνανε έξω για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να φύγει η τσιγαρίλα από πάνω τους.

Συνημμένη σας στέλνω τη πρόσκληση του παιδότοπου η οποία μέσα σε εισαγωγικά δηλώνει "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις κινήσεις που θα κάνετε και τη κατανόηση σας στο θυμό που μου προκάλεσε η αντιμετώπιση των παιδιών από το συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Με εκτίμηση, Μαριλένα Σαλίχου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ.

Καλησπερα σας, ονομαζομαι χατζηδακη δεσποινα-ιδιοκτητρια του παιδοτοπου και παιδαγωγος! Με εκπληξη βλεπω οτι απουσιαζει το σχολιο μου,ωστοσο θα επαναλαβω και θα σας πω οτι ο χωρος ηταν αποκλειστικα για τα γενεθλια,δηλαδη για τους καλεσμενους και δεχτηκα αρκετες πιεσεις απο την μητερα για αυτο το θεμα..Ειναι αδικο να χαρακτηριζεται καποιος επαγγελματιας απο ενα μεμονωμενο περιστατικο και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες...ας ψαξουμε και την ατομικη ευθυνη ολοι μας σαν γονεις.

Για το συγκεκριμενο γεγονος επειδη δεν εμεινε σε μια γραπτη καταγγελια στο ιντερνετ ηρθε και το υγειονομικο οπου διαπιστωσε οτι φυσικα δεν υπαρχουν τασακια στον χωρο..και ουδεποτε θα υπαρξουν! Σας ευχαριστω Κυρια Σαλιχου,λαβατε απαντηση απο μενα τo ιδιο βραδυ που με πηρατε τηλ και μου ειπατε το παραπονο σας,καθως και τις προθεσεις σας... σας εξηγεισα οτι η μαμα που εκανε τα γενεθλια τοτε επεμενε για κατι τετοιο και οτι εχετε δικαιωμα να κανετε οτι νομιζετε... Ειμαστε υπευθυνοι,παιδαγωγοι και δεν παιζουμε ουτε με την υγιεινη,ουτε με την ασφαλεια,ουτε με την διασκεδαση των παιδιων,καθως ο παιδοτοπος πληρει ολες τις προδιαγραφες για τα προαναφερομενα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαριλένα σιγά, θα σκίσεις κανένα καλσόν.

2 λωρες για να φύγει η τσιγαρίλα; LOL

Χαλάρωσε λίγο.

kyriakos είπε...

marie kalispera malon eisai fanatikos me to tsigaro opos kai ego alla edo exoume na kanoume kai me paidia exo kai ego paidotopo kai ksero ligo sebazmo sta paidia mas den kanei kako

despoina xatzidaki είπε...

Καλησπερα σας,ονομαζομαι χατζηδακη δεσποινα-ιδιοκτητρια του παιδοτοπου και παιδαγωγος!
Με εκπληξη βλεπω οτι απουσιαζει το σχολιο μου,ωστοσο θα επαναλαβω και θα σας πω οτι ο χωρος ηταν αποκλειστικα για τα γενεθλια,δηλαδη για τους καλεσμενους και δεχτηκα αρκετες πιεσεις απο την μητερα για αυτο το θεμα..Ειναι αδικο να χαρακτηριζεται καποιος επαγγελματιας απο ενα μεμονωμενο περιστατικο και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες...ας ψαξουμε και την ατομικη ευθυνη ολοι μας σαν γονεις.
Για το συγκεκριμενο γεγονος επειδη δεν εμεινε σε μια γραπτη καταγγελια στο ιντερνετ ηρθε και το υγειονομικο οπου διαπιστωσε οτι φυσικα δεν υπαρχουν τασακια στον χωρο..και ουδεποτε θα υπαρξουν!
Σας ευχαριστω

despoina hatzidaki είπε...

Κυρια Σαλιχου,λαβατε απαντηση απο μενα τo ιδιο βραδυ που με πηρατε τηλ και μου ειπατε το παραπονο σας,καθως και τις προθεσεις σας... σας εξηγεισα οτι η μαμα που εκανε τα γενεθλια τοτε επεμενε για κατι τετοιο και οτι εχετε δικαιωμα να κανετε οτι νομιζετε...
Ειμαστε υπευθυνοι,παιδαγωγοι και δεν παιζουμε ουτε με την υγιεινη,ουτε με την ασφαλεια,ουτε με την διασκεδαση των παιδιων,καθως ο παιδοτοπος πληρει ολες τις προδιαγραφες για τα προαναφερομενα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???
ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,2)ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΕΘΕΣΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ,ΦΙΛΙΑ,ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ,ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ? Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ? Η ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ?
ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ??

"Ελα να παίξουμε" είπε...

Ακριβώς έτσι!Επίσης οποιος έχει έρθει στον παιδοτοπο θα δει οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!Ηταν μεμονομενο περιστατικο και εμεινε εκει!Βεβαια η δικη μου επιχειρηση στιγματιστηκε,αφου οποιος πληκτρολογησει στο ιντερνετ μετα απο 3 χρονια που εγινε το περιστατικο..θα του βγει η καταχωρηση,δεν με πειραζει ομως,γιατι ξερω την ποιοτητα της δουλειας μου,και την αγαπη που δειχνω και εισπραττω απο ολο τον κοσμο..αλλωστε δεν ειναι τυχαια η 12δεκαετη παρουσια μου στο χωρο αυτο!Ο πελατης εχει δικιο και πρεπει να τον σεβομαστε αλλα να μας σεβεται και εκεινος..Σας ευχαριστω πολυ για την παρεμβαση σας...ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ(ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Με εκνευρίζουν κατι βλαμένοι γονείς που δημιουργούν προβλήματα.

Ειμαι Ιδιοκτητης Παιδοτοπου που σε συγκεκριμένο χωρο του Παιδοτοπου Καπνιζουν οι Γονεις.

Οποιαδηποτε Βλαμενη/Κομπλεξικη και Ηλίθια μαμά δεν της αρέσει το Τσιγάρο να αποχωρεί.

Στο Διάολο……..